Przepisy na zdrowe śniadania bezpłatny e-book

9

przepisy na zdrowe śniadania

.

Chcesz zdrowo odżywiać całą rodzinę, ale bez spędzania całego dnia w kuchni?

Jesteś mamą dzieci w wieku 2-15 lat?

Szukasz szybkich i zdrowych przepisów, bo ciągle brakuje Ci czasu?

Chcesz dawać dzieciom posiłki bez wyrzutów sumienia, że mogli zjeść zdrowiej?

Marzysz o tym, żeby nauczyć dzieci jeść zdrowo i różnorodnie? Może chciałabyś, żeby dzieci jadły zielone warzywa?

Poznaj przepisy i wskazówki opracowane dla osób, które chcą aby cała rodzina jadła zdrowo.

.

Dodatkowy bonus – ŚNIADANIA DO POKOCHANIA to mój e-book, w którym znajdziesz 29 przepisów na zdrowe i szybkie w przygotowaniu śniadania (wystarczy nawet 5 minut). Zakochasz się w owsiankach, kaszy jaglanej czy kanapkach z roślinnymi pastami. A w weekend zaskoczysz rodzinę pysznymi plackami i naleśnikami. Wszystko w zdrowych wersjach, z dużą ilością owoców i bez dodatku cukru. Poznaj moje przepisy na zdrowe śniadania.

E-book ŚNIADANIA DO POKOCHANIA możesz pobrać zapisując się na mój newsletter.

 

Uwaga! Niestety serwery poczty wp.pl oraz tlen wycinają moje maile (nie ma ich nawet w spamie).
Jeśli masz możliwość skorzystaj z innego adresu @. Dziękuję :)



.

 

Dlaczego warto?

DSC_3046_SocialMedia

Wiem, że czas poświęcony na przygotowania śniadania, to inwestycja w zdrowie mojej rodziny. W 2012 roku zaczęłam interesować się zdrowym odżywianiem i zmieniłam nasze posiłki.

Zdecydowałam się na ten krok, ponieważ Hania ciągle chorowała w żłobku i przedszkolu. Po zmianie odżywiania nasze życie się zmieniło.

Promocja zdrowego odżywiania i wspieranie innych kobiet stało się moją misją i pracą zawodową.

Chcę Ci pokazać, że życie może być piękne! Że nie musisz siedzieć w domu, bo dzieci są ciągle chore, a Ty nie masz siły nawet zaplanować wyjazdu, a co dopiero się na niego spakować.

Życie pełne przygód i wrażeń w pełni zdrowia – to jest mój cel. Utrata kilogramów to tylko przyjemny skutek uboczny współpracy ze mną. Zapraszam Cię do wspólnej przygody! Wierzę w Ciebie i będę wspierać Cię na każdym kroku.

Masz pytanie? Napisz do mnie na maria.pabich@jakzdrowozyc.pl

.

9 Responses

  1. Ola

    Cześć,
    Marysiu a ja mam do Ciebie pytanie odnośnie owsianki. Nie smakuje mi gotowana owsianka (nie przekonuje mnie ta forma paćki), lubię natomiast Waszą wersję owsianki w podróży, czyli płatki zalane wieczorem odrobiną mleka. Rano są już miękkie i wydaje się, że nic więcej do szczęścia im nie potrzeba. Wy jednak zawsze je jeszcze gotujecie. Czy to oznacza, że w takiej postaci bez gotowania, danie nie jest w pełni gotowe/pełnowartościowe? Czy organizm ma na przykład większe problemy żeby strawić owsiankę bez gotowania? a może istnieją jakieś inne przeciwwskazania i przewaga owsianki gotowanej nad niegotowaną? :)
    Pozdrawiam

    Odpowiedz
    • Marysia Pabich
      Marysia Pabich

      Ola, tak jak sama napisałaś jemy obie wersje owsianki :) Szczerze mówiąc ta gotowana zdecydowanej bardziej nam smakuje, dlatego jeśli tylko mamy dostęp do kuchni lub nie ma ogromnych upałów, to jemy wersję gotowaną. Ale ta tylko namoczona jest równie wartościowa i nie raz z niej korzystaliśmy :)

      Odpowiedz

Skomentuj Marysia Pabich Cancel reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *