ŚNIADANIA DO POKOCHANIA darmowy e-book z przepisami

4

2

.

ŚNIADANIA DO POKOCHANIA to nasz e-book, w którym znajdziesz 29 przepisów na zdrowe i szybkie w przygotowaniu śniadania (wystarczy nawet 5 minut). Zakochasz się w owsiankach, kaszy jaglanej czy kanapkach z roślinnymi pastami. A w weekend zaskoczysz rodzinę pysznymi plackami i naleśnikami. Wszystko w zdrowych wersjach, z dużą ilością owoców i bez dodatku cukru.

E-book ŚNIADANIA DO POKOCHANIA możesz pobrać zapisując się na nasz newsletter. 

Uwaga! Niestety serwery poczty wp.pl oraz tlen wycinają moje maile (nie ma ich nawet w spamie).
Jeśli masz możliwość skorzystaj z innego adresu @. Dziękuję :)



.

 

Dlaczego warto?

Maria Pabich

Jestem dietetykiem, ale też mamą Hani i żoną Tomka.

Wiem, że czas poświęcony na przygotowania śniadania, to inwestycja w zdrowie mojej rodziny. W 2012 roku zaczęłam interesować się zdrowym odżywianiem i zmieniłam nasze posiłki.

Zdecydowałam się na ten krok, ponieważ Hania ciągle chorowała w żłobku i przedszkolu. Po zmianie odżywiania nasze życie się zmieniło.

Promocja zdrowego odżywiania i pomoc innym ludziom stała się moją misją.

Chcę Ci pokazać, że życie może być piękne! Że nie musisz siedzieć w domu, bo dzieci są ciągle chore, a Ty nie masz siły nawet zaplanować wyjazdu, a co dopiero się na niego spakować.

Życie pełne przygód i wrażeń w pełni zdrowia – to jest mój cel. Utrata kilogramów to tylko przyjemny skutek uboczny współpracy ze mną. Zapraszam Cię do wspólnej przygody! Wierzę w Ciebie i będę wspierać Cię na każdym kroku.

Masz pytanie? Napisz do mnie na maria.pabich@jakzdrowozyc.pl

.

4 Responses

  1. Ola

    Cześć,
    Marysiu a ja mam do Ciebie pytanie odnośnie owsianki. Nie smakuje mi gotowana owsianka (nie przekonuje mnie ta forma paćki), lubię natomiast Waszą wersję owsianki w podróży, czyli płatki zalane wieczorem odrobiną mleka. Rano są już miękkie i wydaje się, że nic więcej do szczęścia im nie potrzeba. Wy jednak zawsze je jeszcze gotujecie. Czy to oznacza, że w takiej postaci bez gotowania, danie nie jest w pełni gotowe/pełnowartościowe? Czy organizm ma na przykład większe problemy żeby strawić owsiankę bez gotowania? a może istnieją jakieś inne przeciwwskazania i przewaga owsianki gotowanej nad niegotowaną? :)
    Pozdrawiam

    Odpowiedz
    • Marysia Pabich
      Marysia Pabich

      Ola, tak jak sama napisałaś jemy obie wersje owsianki :) Szczerze mówiąc ta gotowana zdecydowanej bardziej nam smakuje, dlatego jeśli tylko mamy dostęp do kuchni lub nie ma ogromnych upałów, to jemy wersję gotowaną. Ale ta tylko namoczona jest równie wartościowa i nie raz z niej korzystaliśmy :)

      Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *